Η ασφάλιση της επιχείρησης σας μπορεί να σας καλύψει έναντι ζημιών αν τα πράγματα δεν συμβαίνουν σωστά κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Μπορεί να περιλαμβάνει κάλυψη για αγωγή εναντίον αποζημίωσης, ζημιά στις εμπορικές σας εγκαταστάσεις, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και πολλά άλλα.

Η ασφάλιση κατοικίας, σας προστατεύει από ασφαλισμένα συμβάντα που βλάπτουν το σπίτι ή τα υπάρχοντά σας. Εάν το σπίτι σας έχει καταστραφεί ή καταστραφεί σε πυρκαγιά για παράδειγμα, τότε έχοντας τη σωστή ασφάλιση θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο ασφαλιστικός φορέας θα πληρώσει για να αντικαταστήσει τα υπάρχοντά σας και να επισκευάσει ή να ανοικοδομήσει το σπίτι σας.

Όταν συγκρίνετε μαζί μας, είναι γρήγορο και εύκολο να δούμε τι είναι διαθέσιμο. Εάν βλέπετε ένα που σας αρέσει, απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμο στον ιστότοπο για να πάρετε την προσφορά σας. Είτε πρόκειται για Harley είτε για Vespa, έχουμε πολιτικές που ταιριάζουν στη μοτοσικλέτα σας.

Η ασφάλιση ζωής είναι ένα είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου που μπορεί να δώσει προστασία στα εξαρτώμενα από εσάς πρόσωπα εάν περάσετε. Το κόστος μιας πολιτικής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η υγεία και ο τρόπος ζωής σας.

Η ασφάλιση αυτοκινήτων είναι πάντα μια ισορροπία μεταξύ κάλυψης και τιμής. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επιλέξετε μέχρι να δείτε τι θα σας κοστίζουν οι διαφορετικές επιλογές.